Sales oldal készítés

Ha van olyan terméked vagy szolgáltatásod, amiket online akarsz értékesíteni, akkor Neked is szükséged van egy ütős sales oldalra!

Az e-kereskedelem évről évre drasztikusan növekszik és ez a terület nem csak a webshopokat üzemeltető vállalkozásokat érinti.

Teljesen mindegy hogy mivel foglalkozik a vállalkozásod, mert szinte egészen biztosan van olyan területe, amiben az online értékesítés képes növelni a bevételeidet. Ha csak néhány (vagy akár csak 1 darab) terméked vagy szolgáltatásod van, amiket online akarsz értékesíteni, akkor Neked is szükséged lesz egy sales oldalra.

Sales oldal nélkül értékesíteni az interneten olyan, mint próbafülke nélkül ruhát eladni a valóságban.

Nem lehetetlen, de jóval nehezebb.

Ha növelni akarod az értékesítéseidet, ha több vásárlót szeretnél, akkor egy jó minőségű sales oldal elengedhetetlen lesz a Számodra is.

Egy sales oldal esetében a minőség 3 részből áll:

  1. Egyrészt legyen kifogástalan a megjelenése. A képek, a videók, a szövegkiemelések, a színek, az elrendezés és tipográfia legyen szemetgyönyörködtető. Essen le az állunk tőle, amikor meglátjuk.
  2. Marketing szempontból legyen lehengerlő. Keltse fel és tartsa meg az érdeklődők figyelmét. Vezesse végig a látogatókat egy érzelmi folyamaton, ami segít nekik átélni, hogy a termék vagy szolgáltatás használata hogyan könnyíti meg az életüket, hogyan oldja meg a problémájukat vagy hogyan elégíti ki a szükségleteiket. Emellett pedig adjon választ minden felmerülő kérdésre.
  3. Technikailag legyen naprakész. Ez azt jelenti, hogy a látogató életét a lehető legmodernebb és leghatékonyabb technikai háttérrel könnyítsük meg, amennyire csak lehetséges. (Ez a rész hardcore informatika, tehát ez javarészt észrevehetetlen egy külső szemnek.)

Ha már használsz sales oldalakat egy-egy terméked vagy szolgáltatásod értékesítéséhez, akkor valószínűleg pontosan tudod, hogy a fenti 3 rész miért olyan fontos.

Az eredmények ugyanis a fenti 3 rész szorzatából jönnek létre.

(Még tovább is lehet szofisztikálni egyébként, ehhez hamarosan el is készítünk egy sales oldal ellenőrző listát, amit letölthető formátumban fogunk közzé tenni.)

Ha még nem használtál soha sales oldalakat, akkor viszont jó ha tisztában vagy egy dologgal:

Egy sales oldal elkészítése nem egyenlő a holnapkészítéssel.

Ahhoz hogy valaki elkészítsen egy honlapot, elég annyi, hogy ért a programozáshoz, a WordPresshez vagy bármilyen más tartalomkezelő rendszerhez. A honlapkészítéshez tehát elég a technikai tudás. Egy sales oldal elkészítéséhez viszont elengedhetetlen a magas szintű marketingtudás és a kifinomult vizuális érzék is.

A technikai tudás nem képes értékesíteni.

Ne dőlj be a kedvező árú sales oldalakat készítő “szakembereknek”. A valóságban nincs olcsó sales oldal, ahogy nincs olcsó üzlethelyiség sem egy forgalmas plázában. Ha a sales oldalon akarsz spórolni, akkor azt a profitod fogja bánni. Amit szerintem Te sem szeretnél.

Tetszik, amit olvastál? Kérj egy ajánlatot új sales oldaladra! Töltsd ki a lenti űrlapot vagy hívd munkatársunkat ha pontos árajánlatot szeretnél kapni az elképzeléseidnek megfelelő sales oldalra. Először mindenképpen szükséges felmérnünk az igényeid és a céljaid, hogy a lehető leghatékonyabb megoldást tudjuk nyújtani Számodra.

Töltsd ki az űrlapot:

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük add meg az email címed, ahová a válaszunkat küldhetjük 🙂
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük válassz egy témát
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, fogadd el az adatvédelmi tájékoztatót is 🙂

Vagy hívj minket telefonon:

Ha úgy kényelmesebb Neked, akkor hívd nyugodtan munkatársunkat telefonon. Hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között bármikor elérhetsz minket.

Czédula Ágnes
ügyfélsiker felelős

20/545-6846

Vállalkozások, akikkel már sikeresen dolgoztunk együtt

Kitűzés a Pinteresten