Az utóbbi évtizedben azt tapasztaltuk, hogy kevés olyan ügynökség, kivitelező cég létezik hazánkban, akiknél megfelelő minőségben találkozik az online marketing szakértelem a webfejlesztéssel, ezért úgy gondoltuk, épp itt az ideje betölteni ezt a hatalmas űrt.

Online marketing tanácsadó lassan annyi van az országban, mint ahány Insta felhasználó. A webfejlesztést pedig sokan összetévesztik a WordPress telepítéssel. De egy növekedésre törekvő vállalkozásnak nem egy századik tanácsra, vagy egy új, trendi eszközre van szüksége. Amire egy stabilan működő vállalkozásnak ma szüksége van Magyarországon, az egy olyan szakértőkből álló stáb, ami rövid határidővel meg is valósítja az online elképzeléseket úgy, hogy mindvégig szem előtt tartja a marketing, és az értékesítési szempontokat.

Az Alapítók.hu csapatának éppen ezért, a fő célja az, hogy megreformálja a hazai online marketing és a webfejlesztő iparágakat, ugyanis 2020-ben ez a két terület külön-külön már nem versenyképes.

Novák Ákos
online marketing szakértő és technikai megvalósító

Maximalista, alázatos és kitartó online bennszülött vagyok, aki a vállalkozás – online marketing – holnapfejlesztés háromszögben él már közel 15 éve. Volt már sikeres webáruházam, vezettem már webügynökséget, belekóstoltam az online marketing tanácsadói bizniszbe és buktam már be egy nemzetközi projektet is. Mindez nem is fura, ha tudod rólam, hogy már gyerekkoromban is “vezérigazgató” volt a szobám ajtajára kiírva.

Czédula Ágnes
szövegíró és ügyfélsiker felelős

Pár éve csöppentem a vállalkozások világába. Azóta magamba szívtam minden tudást, amit csak tudok, és ezt mindennapi feladatomnak tartom azóta is. Nagyon kreatív, ugyanakkor analitikus személyiség vagyok, ez a kettő jól megfér egymás mellett, hiszed vagy sem 🙂 Jelenleg az Alapítók.hu ügyfeleinek tartalomfejlesztéséért és projektmenedzsmentért vagyok felelős.

Yoda
hangulatfelelős

Két munka között mindig kapható vagyok egy kis labdázásra vagy egy rövid sétára az iroda körül. Általában én fogadlak titeket az ajtóban, ha bejöttök hozzánk. Barátságos, kedves és rendíthetetlenül pozitív vagyok. Éppen ezért én vagyok az Alapítók.hu elsőszámú hangulatfelelőse.

Te leszel a következő munkatársunk?
van néhány szuper pozíciónk

Ha Te is szívesen részese lennél egy dinamikusan növekvő vállalkozásnak, akkor kattints erre a linkre és nézd meg, hogy egymást keressük-e. 🙂

Kitűzés a Pinteresten