Honlapkészítés

Ha erősíteni akarod vállalkozásod online jelenlétét, akkor egy marketing szemléletű honlapra van szükséged Neked is!

Jó ha tisztázzuk előre, hogy 2020-ban a “honlapkészítés” fogalma mint olyan, gyarkorlatilag megszűnt úgy létezni, ahogy azt sokan gondolják.

Számunkra már jó néhány éve értelmezhetetlen az, ha valaki azt kéri tőlünk, hogy csináljunk a vállalkozásának egy honlapot. Miért? Mert a honlap önmagában pusztán egy technikai jelző egy olyan eszközre, ami valójában problémák megoldására hivatott.

Neked és a vállalkozásodnak nem honlapra van szüksége, hanem egy eszközre, ami segít kommunkálni (vagy akár felületet biztosítani) az ügyfeleid szükségleteinek a megoldásában.

Elszomorodva látjuk, hogy 2020-ban is még tömegével hirdetnek webfejlesztő cégek “honlapkészítés csomagokat”, amiknek az ára attól függ, hogy hány menüpontot tartalmaz, hogy van-e rajta Googla Maps, kapcsolati űrlap, vagy hogy tartalmaz-e képgalériát. Elnézést, de ez röhejesen hangzik 2020-ban (és már 5 évvel ezelőtt is elavult szemlélet volt).

Egyetlen kérdésre szükséges megadnunk a választ, mielőtt meg szeretnénk jelenni az interneten egy saját weboldallal. Ez a kérdés pedig így hangzik:

Mi a célom a honlapommal?

Azt tapasztaljuk, hogy amennyire egyszerű ez a kérdés, sokszor annyira nehéz rá a válasz. Az elmúlt közel másfél évtizedben rengetegszer hallottuk a következőket:

  1. “Legyen elérhető a vállalkozásom a világhálón is.”
  2. “A konkurensemnek már mind van weboldaluk, ezért nekünk is kell egy.”
  3. “Csináljuk meg, aztán meglátjuk lesz-e valami eredménye.”

Sok száz ilyen és ehhez hasonló gondolattal találkozunk. Sajnos ezek mindegyike tévedés már alapjában véve. Azért nincs szüksége senkinek sem egy honlapra, hogy legyen.

A tapasztalatunk az, hogy azok a vállalkozások a sikeresebben, akik a “Mi a célom a holnapommal?” kérdésre is pontosan tudják a választ.

De segítünk egy kicsit, hogy Te is megtaláld a megfelelő válaszod. Íme néhány jó kiindulópont:

  1. Több érdelklődőt akarok szerezni az internetről a vállalkozásomnak.
  2. Promózni szeretném a termékeim vagy a szolgáltatásaim, hogy földrajzilag szélesebb körben elérhető legyen a célpiacomnak.
  3. Egy eszközként tekintek a holnapomra és azok célzottan létrehozott aloldalaira, mert a tevékenységemhez elengedhetetlen, hogy megfelelő minőségű online jelenléttel rendelkezzem.

Az internet, mint infrastruktúra ma már egy megkerlülhetetlen eszköz, ezen azt hiszem kár is vitatkozni.

A vállalkozásod honlapja pedig ennek az infrastruktúrának a része.Az egy dolog, hogy ma már elengedhetetlen, hogy a vállalkozásod jelen legyen az interneten. Az pedig egy másik dolog, hogy tudod-e, miért is van jelen.

Ha a sikert Te is a vállalkozásod eredményében méred, akkor azt javasoljuk, hogy ne dőlj be azoknak a vállalkozásoknak, akik nagyüzemben gyártják a holnapokat boldog-boldogtalannak.

A vállalkozásod honlapja az online jelenléted és az online bevételeid alapját képzik.

Ehhez pedig nem arra van szükséged, hogy valaki képes legyen technikailag “összedobni” egy honlapot 40 ezerért. Ehhez marketingszakértőkre, szövegírókra és profi informatikusokra van szükséged. Aki nem képes erre a szemléletváltásra, az nagyon hamar elvérzik az online térben.

Tetszik, amit olvastál? Kérj egy ajánlatot új honlapodra! Töltsd ki a lenti űrlapot vagy hívd munkatársunkat ha pontos árajánlatot szeretnél kapni az elképzeléseidnek megfelelő honlapra. Először mindenképpen szükséges felmérnünk az igényeid és a céljaid, hogy a lehető leghatékonyabb megoldást tudjuk nyújtani Számodra.

Töltsd ki az űrlapot:

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük add meg az email címed, ahová a válaszunkat küldhetjük 🙂
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük válassz egy témát
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, fogadd el az adatvédelmi tájékoztatót is 🙂

Vagy hívj minket telefonon:

Ha úgy kényelmesebb Neked, akkor hívd nyugodtan munkatársunkat telefonon. Hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között bármikor elérhetsz minket.

Czédula Ágnes
ügyfélsiker felelős

20/545-6846

Vállalkozások, akikkel már sikeresen dolgoztunk együtt

Kitűzés a Pinteresten