Egyedi megoldások fejlesztése

Kalkulátorok, tagsági rendszerek, online oktatási platformok, hírportálok… Neked milyen egyedi fejlesztésre van szükséged?

Gyakran találkozunk olyan problémákkal, amikre a legjobb megoldás egy egyedi megoldás fejlesztése.

Sok esetben előfordulhat, hogy egy holnap, egy sales vagy egy landing oldal önmagában nem tudja megfelelően megoldani azt a problémát, amire szüksége lenne az adott vállalkozásnak. Kalkulátorok, keresők, online oktatási platformok, hírportálok… Hogy csak a leggyakoribb egyedi igényeket említsem.

Ha ezek valemelyikére, vagy hasonló megoldásra lenne szüksége a vállalkozásodnak, akkor mindenképpen egy hosszútávú stratégia partnerre lesz szükséged.

Az ilyen egyedi megoldásoknál ugyanis nem egy egyszeri fejlesztésről lesz valószínűleg szó, hanem egy hosszútávon üzemeltetett rendszerről – amibe időről-időre azért bele kell nyúlni. (Vagy esetleg megoldjátok a fejlesztést házon belül. Ehhez viszont valószínűleg egy több főből álló informatikai csapatra lesz szüksége a vállalkozásnak.)

Annyit viszont mindenképpen szeretnénk elmondani, hogy a fent említett egyedi megoldások fejlesztése önmagában is megerősítheti egy cég pozícióját a piacon. Mivel kevés vállalkozás invesztál komolyabb összegeket ilyen mértékű fejlesztésbe, ezért aki hasonló megoldásokkal rendelkezik, az tényelgesen piaci előnyhöz jut.

Milyen egyedi megoldásokban segítettünk már ügyfeleinknek?

Készítettünk már autóolaj keresőt az egyik első magyar autóolaj webáruháznak.

Az autóolaj keresővel az iparág egyik legszuperebb marketingeszközét hoztuk létre – legalábbis szerintünk. Hogyan működik ez a megoldás? Miután kiválasztjuk az autónk típusát, azonnal megkapjuk a szakértők által ajánlott autóolajok listáját emailben. Amellett tehát, hogy adatbázist építünk az érdeklődőkből, pontos ajánlást is adunk azokról az olajokról, amiket akár rögtön meg is rendelhetünk a webáruházból.

De készítettünk már munkavédelmi kalkulátort is.

Mivel a munkavédelmi törvény minden vállalkozásra vonatkozik így vagy úgy, ezért minden vállalkozásnak szüksége van a maga kategóriájában bizonyos munkavédelmi dokumentumokra. A kalkulátor ebben segít a vállalkozásoknak. Miután megadjuk a vállalkozásunk tevékenységi köreit, a kalkulátor megmutatja pontosan, hogy melyik munkavédelmi kategóriába esik a cégünk a törvény szerint + hogy milyen előirásoknak szükséges megfelelnünk. Természetesen ez a kalkulátos is úgy működik, hogy a pontos előírásokat emailben küldi el a kalkulátort használónak. Így itt is ügyféladatbázist épít a rendszer. A törvény szerint előírt dokumentumokat pedig akár rögtön meg is lehet rendelni a kalkultárot üzemletető munkavédelmi vállalkozástól.

Büszkék vagyunk arra is, hogy mi készíthettük el a Könyv.Club nevű magyar szolgáltatást.

A Könyv.Club oldalon bestseller önfejlesztő könyvek leckéinek összefoglalói találhatóak. Több száz könyv több ezer leckéjét sikerült élvezhető módon összeraknunk egy előfizetéses rendszerbe. Gyakorlatilag elkészítettünk egy online oktatási platformot, egy hozzá kapcsolódó komplett és automatizált értékesítési folyamattal.

Jelenleg pedig éppen egy magyar startupnak dolgozunk az online megjelenésén.

A Bites.Fitnessnek egy komplett hírportált készítünk, ahol több ezer videós tartalom megjelenésének menedzselése szükséges. A Bites.Fitness hírportál egy mérföldkő a mi életünkben is, hiszen itt technikailag is olyan szintre kellett lépnünk, amivel hazai piacon még nem találkoztunk. Egy nemzetközileg látogatott, hatalmas tartalommennyiséggel bíró hírportál technikai üzemeltetése ugyanis olyan komoly feladat, amivel itthon az elmúlt 10 évben nem találkoztunk. De eddig úgy néz ki, hogy sikerült felnőni a feladathoz.

Ha Neked is a fentiekhez hasonló egyedi fejlesztére van szükséged, akkor megtaláltad hozzá a partnered!

Eszünkben sincs fényezni magunkat, de azt pontosan tudjuk, hogy milyen problémák, milyen nehézségek és milyen menet közben felmerülő váratlan események merülhetnek fel egy nagyobb projekt megvalósításakor. Önmagában már ez a tapasztalatunk megspórolhat Neked rengeteg időt és egy rakás pénzt is. Nagyobb volumenű egyedi fejlesztés esetén semiképpen se válassz olyan partnert, akinek a fő profilja a “sorozatgyártású honlapkészítés”. Az egyedi megoldások ugyanis komplex technikai szakértelmet és kimagasló problémamegoldó képességet igényelnek. És ahogy azt a fentiekből is láthatod, mi már megugrottuk ezeket az elvárásokat más cégek esetében is!

Tetszik, amit olvastál? Kérj egy ajánlatot egyedi fejlesztésre! Töltsd ki a lenti űrlapot vagy hívd munkatársunkat ha pontos árajánlatot szeretnél kapni az elképzeléseidnek megfelelő megoldásra. Először mindenképpen szükséges felmérnünk az igényeid és a céljaid, hogy a lehető leghatékonyabb megoldást tudjuk nyújtani Számodra.

Töltsd ki az űrlapot:

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük add meg az email címed, ahová a válaszunkat küldhetjük 🙂
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük válassz egy témát
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, fogadd el az adatvédelmi tájékoztatót is 🙂

Vagy hívj minket telefonon:

Ha úgy kényelmesebb Neked, akkor hívd nyugodtan munkatársunkat telefonon. Hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között bármikor elérhetsz minket.

Czédula Ágnes
ügyfélsiker felelős

20/545-6846

Vállalkozások, akikkel már sikeresen dolgoztunk együtt

Kitűzés a Pinteresten